K8-Akadimia1

Τα παιδιά της Δήμητρας Απόλλων είχαν την ευκαιρία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με πολλούς αγώνες για όλα τα ηλικιακά γκρουπ .

Το πρωί του Σαββάτου η Κ14(Α) και η Κ13 αντιμετώπισαν για το πρωτάθλημα τον Πύργο και τον Πυργετό αντίστοιχα ενώ Κ11 , Κ10 , Κ8 και Κ6 έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΤ στα γήπεδα της ακαδημίας μας .

Το απόγευμα η ανδρική ομάδα της αγωνίστηκε στο Δροσερό όπου αναδείχθηκε νικήτρια με το εμφατικό 0-3 .

Την Κυριακή το πρωί η Κ12 αναμετρήθηκε με τα Αμπελάκια η Κ11 με τον Αγ. Οικουμένιο ενώ η Κ11-12 στη Πηγη . Οι αγώνες αυτοί αφορούσαν το αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ , ενώ φιλικά παιχνίδια δόθηκαν στην Ακαδημία 1 στα ηλικιακά γκρουπ Κ10 και Κ8 .

Όλα τα τμήματα είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση στα πλαίσια της εκμάθησης σωστού ποδοσφαίρου στα πρότυπα ομάδων-ακαδημιών παγκόσμιου βεληνεκούς με στόχο την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών με υψηλό δείκτη νοημοσύνης , με αυτοπεποίθηση και με την ικανότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι την νίκη με κάθε κόστος σε βάρος της ανάπτυξης του νεαρού εκκολαπτόμενου ποδοσφαιριστή!

K8-AOT

K10-Akadimia1

K10-AOT

K12

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…