K10 B

Το ποδόσφαιρο στο σήμερα είναι ένα άθλημα που απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους από διάφορες θέσεις και πόστα , είτε είναι ποδοσφαιριστές είτε προπονητές αλλά και παράγοντες , δημοσιογράφοι , αναλυτές και πάρα πάρα πολλές ακόμα ιδιότητες .

Αναλύσεις επί αναλύσεων και εκατοντάδες έρευνες λαμβάνουν χώρα καθημερινά ανά τον κόσμο για να βρουν το μυστικό της επιτυχίας . Ο πυρήνας όμως που κινεί όλον αυτόν τον παροξυσμό γύρω απ’ το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο απλός και συμπυκνώνεται σε μια γραμμή «μας αρέσει να κυνηγάμε και να κλωτσάμε μια μπάλα» . Αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για τους μικρούς μας αθλητές και αυτό έγινε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με αγώνες για όλους !

Το Σάββατο το πρωί για το πρωτάθλημα Κ14 η Κ14 της ακαδημίας μας αντιμετώπισε τον Αγ. Οικουμένιο ενώ η Κ13 τον Πορταικό με πολύ καλές εμφανίσεις και απ τα 2 γκρουπ.

Την ίδια ώρα η Κ8 έδινε φιλικό παιχνίδι με τον αντίστοιχο τμήμα του Πορταικού στα γήπεδα της ακαδημίας μας .

Το απόγευμα του Σαββάτου η αντρική ομάδα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Ριζαριό παίρνοντας το διπλό και τους 3 βαθμούς της νίκης.

Την Κυριακή για τον πρωτάθλημα Κ12 είχαμε τους εξής αγώνες : Πυργετός – Δήμητρα Α Δήμητρα Β – Αμπελάκια Β και Δήμητρα Γ – Αγ. Οικουμένιος ενώ τα μικρά τμήματα (Κ10 – Κ8 – Κ6) ταξίδεψαν στη Λάρισα για φιλικά με τις Ακαδημίες της ομώνυμης ΠΑΕ .

Όσο λοιπόν η μπάλα θα κυλάει τόσο εμείς θα τρέχουμε από πίσω και θα φτιάχνουμε μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες καθώς ταυτόχρονα θα πλάθουμε και τους ποδοσφαιριστές του αύριο !

K8

K10

K11

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…