Kvnstantina

Για άλλη μια φορά ως ελληνική κοινωνία, καλούμαστε να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, ευαισθησία & αλληλεγγύη, αυτή τη φορά για ένα μικρό παιδί, την συνδημότισσά μας, την μικρή Κωνσταντίνα, που άρει την καταγωγή της από το Κοτρώνι.

Ο καθένας μας με τον τρόπο του, μπορεί να δείξει & εμπράκτως την στήριξή του στην προσπάθεια της Κωνσταντίνας να σταθεί & πάλι στα πόδια της, να λάμψει & πάλι το χαμόγελό της στο αθώο παιδικό προσωπάκι της, που τόσο άδικα το τελευταίο διάστημα στερήθηκε.

Μεταφέρουμε το μήνυμα, για έκκληση βοήθειας, που οι γονείς της Κωνσταντίνας απευθύνουν μέσα από την σελίδα στο facebοok, που δημιουργήθηκε για την στήριξή της, καθώς & όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί κανείς & να προσφέρει την βοήθειά του.

«Η  Κωσταντίνα μας πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου με μικρό προσδόκιμο επιβίωσης. Τα έξοδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την κατάσταση της μικρής μας Κωνσταντίνας είναι ιδιαιτέρως μεγάλα για την οικογένεια.

Η ελπίδα της μικρής είναι να καταπολεμηθεί το μικρόβιο το οποίο της έχει δημιουργήσει την καρδιακή ανεπάρκεια, γι’αυτό και έχει δημιουργηθεί αυτή η σελίδα στο fb (fb.me/giatinkostantinamas) με τα στοιχεία, έτσι ώστε όποιος θέλει να βοηθήσει την οικογένεια της να αντεπεξέλθει σε αυτόν τον Γολγοθά που αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια όλο αυτόν τον καιρό.

Η Κωσταντίνα μας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τις Αθήνας.

Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας στο όνομα της μητέρας Μωραίτη Μαρία GR 6801104770000047778740655

Alpha bank  GR3801402000200002101610625 στο όνομα Κολέτσιος Νίκος , ο πατέρας της μικρής.

Οι γονείς και συγγενείς τις Κωσταντίνας, σας ευχαριστούν εκ των προτέρων».

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να ανατρέχετε στην σελίδα στο fb fb.me/giatinkostantinamas .

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Για αυτό βούλιαξε το Ντουμπάι: Ερευνα «δείχνει» έναν πλανήτη που υπερθερμαίνεται επικίδυνα

(φωτό:VIA ASSOCIATED PRESS) Και προειδοποιεί ότι αυτή είναι η νέα «κανονικότητα» Η κλιματι…