Arxiki Val

Και επίσημα πλέον,υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του Δ. Πύλης ο Βαλάντης Τσιούτσιας, ύστερα & από την σημερινή ανακοίνωση της πρόθεσής του αυτής, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σε ΜΜΕ του έντυπου & ηλεκτρονικού Τύπου του Νομού.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «Μπαμπανάρας» στην Πύλη στη 1:00μ.μ, σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα με τις θέσεις & προτάσεις του συνδυασμού, θα παρουσιασθούν κατά την ιδρυτική διακήρυξή του, στα μέσα Γενάρη περίπου.

«Εδώ και αρκετούς μήνες, ο κόσμος της Πύλης συνειδητοποίησε ότι πλησιάζουν οι εκλογές και απευθύνθηκε σε νέους ανθρώπους να αναλάβουν δράση. Από το Σεπτέμβριο και μετά, κάθε μέρα που περνούσε, με πλησίαζαν όλο και περισσότεροι συνδημότες μου και με παρότρυναν, προκειμένου να ηγηθώ ενός νέου συνδυασμού.

Ενός συνδυασμού απαλλαγμένου από συντεχνιακά παιχνίδια και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Ενός συνδυασμού νυν, πρώην δημοτικών συμβούλων, ενεργών πολιτών και πολλών νέων ανθρώπων. Οι ζυμώσεις διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες. Κάποιοι διαφώνησαν με αυτό το εγχείρημα, αποχώρησαν από την ομάδα και άλλαξαν στρατόπεδο. Η απόφασή τους είναι σεβαστή και τους εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε στον πρόλογό του ο κ. Τσιούτσιας.

Μετά τον σύντομο πρόλογό του με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο κ. Τσιούτσιας , απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ & εν συνεχεία παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου στην ταβέρνα – Ουζερί «Ο Μάκης» στην Πύλη.

Και να σημειώσουμε εδώ, πως ο κ. Τσιούτσιας είναι χημικός στο επάγγελμα, διαμένει μόνιμα στην Πύλη & εργάζεται στον ΕΦΕΤ Π.Δ. Θεσσαλίας στη Λάρισα, από την θέση του Επιθεωρητή.

Περισσότερα για την συνέντευξη του κ. Τσιούτσια, στο βίντεο που ακολουθεί…

DSC05533

DSC05534

DSC05535

DSC05536

DSC05538

DSC05539

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…