Rapid Pyli 5 (1)

Κανένα θετικό κρούσμα δεν ανέδειξε η μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TESTS), που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 & ώρα 9:30πμ στον χώρο του Δημαρχείου Πύλης & στις Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής & του ΑΤ Πύλης, από Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού Τρικάλων του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής την επόπτρια ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα.

Η σημαντική αυτή κίνηση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, δίνοντας τη δυνατότητα & στους πολίτες περιφερειακών Δήμων να ελεγχθούν για  Covid-19, άμεσα και με ασφάλεια.

Έτσι σε συνολικό αριθμό 70 δειγμάτων, δεν καταγράφηκε κανένα θετικό κρούσμα Covid-19, με την προσέλευση των πολιτών να κρίνεται ικανοποιητική, αφού μια τέτοια δράση πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, μετά την από δεκαημέρου δράση του drive through rapid test στην Πύλη, ενώ αυτού του είδους μαζική δειγματοληψία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, σύμφωνα & με την κα Νάτσινα θα συνεχισθεί όποτε κριθεί απαραίτητο & όσο διαρκεί το lockdown.

Rapid Pyli (1)

Rapid Pyli (2)

Rapid Pyli (3)

Rapid Pyli (4)

Rapid Pyli 5 (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…