Dimarxeio-2

Με την παρούσα εργολαβία «Αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες στις Δ.Ε. Πινδαίων, Μυροφύλλου, Νεράιδας», προβλέπονται εργασίες συντηρήσεως των τεχνικών υποδομών των Δημ. Ενοτήτων Πινδέων , Μυροφύλλου , Νεράιδας του Δήμου Πύλης κυρίως με την αποκατάσταση, συντήρηση και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων.

Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στη βελτίωση και συντήρηση των τεχνικών υποδομών εντός των οικισμών καθώς και στην εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο των Δημ. Ενοτήτων Πινδέων, Μυροφύλλου και Νεράιδας του Δήμου Πύλης.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης λόγω των παρατεταμένων και έντονων βροχοπτώσεων σε συνάρτηση με το έντονο ανάγλυφο της περιοχής και τα γεωτεχνικά δεδομένα αυτής.

Αποτέλεσμα αυτών είναι οι εκτεταμένες κατολισθήσεις πρανών, η βύθιση του καταστρώματος της οδού σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου καθώς και η ανεξέλεγκτη ροή των επιφανειακών υδάτων λόγω της μη ύπαρξης των απαραίτητων τεχνικών έργων .

Με την παρούσα εκτός από τις εργασίες αποκατάστασης προβλέπεται η διάνοιξη τάφρων απορροής των υδάτων, η κατασκευή σωληνωτών και πλακοσκεπών οχετών, η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και άλλων απαραίτητων τεχνικών έργων για την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.000,00  & το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος του Δήμου Πύλης και από ΥΠΕΣ.

Παρακάτω η Προκήρυξη του συνοπτικού διαγωνισμού…

1. O Δήμος Πύλης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΠΙΝΔΕΩΝ, ΜΥΡΟΦΥΛΛΟΥ, ΝΕΡΑΙΔΑΣ», με έγγραφες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του N.4412/2016, προϋπολογισμού 48.387,10€ χωρίς τον Φ.Π.Α.
Το έργο συντίθεται από μία κατηγορία εργασιών (ποσό με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα και αναθεώρηση) : 48.387,10€.
2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την έδρα της υπηρεσίας στο Δημαρχείο Πύλης, Ηρώων 1940, Αρ 1, μέχρι τις 01-6-2018. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν την δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε Δεκαπέντε (15) ευρώ. Τα τεύχη της διακήρυξης θα διατίθενται στους
ενδιαφερομένους και από την ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης www.dimospylis.gr.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης από το γραφείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους από τα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2434350326, FAX επικοινωνίας 2434350312, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Στέλλα Παρασκευά.
3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 5-6-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ. .(ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό ορίζεται ώρα 10.00π.μ.), στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη διενέργειας του διαγωνισμού τη
συγκεκριμένη ημέρα, αυτός θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και με τους ίδιους όρους στις 8-
6-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00π.μ.
4.Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν : Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.
5. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με το ενιαίο ποσοστό έκπτωσης σύμφωνα με το Ν.4412/2016. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε οκτώ (8) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι οι δημοτικές ενότητες Πινδέων, Μυροφύλλου, Νεράιδας του Δήμου Πύλης.
6. Το έργο χρηματοδοτείται από το Δήμο Πύλης και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικ. Επιτροπή του Δήμου Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…