thetriko - Slogan

Μία νέα εποχή στον καλλιτεχνικό τομέα φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μία ομάδα συνδημοτών μας, ιδρύοντας το “Θεατρικό & Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Δ. Πύλης”.

Το εγχείρημα ξεκίνησε όχι απλά ως ιδέα, αλλά & ως ανησυχία κάποιων συνδημοτών μας, που διαβλέποντας πως το θέατρο πια ζει στο περιθώριο της τοπικής κοινωνίας, ενώ θα πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνική πραγματικότητα, διατηρώντας μια σχέση αλληλεπίδρασης με τα κοινωνικά φαινόμενα, που θα τα επηρεάζει και επηρεάζεται από αυτά, αποφάσισε να δημιουργήσει μία ομάδα – κοινότητα με τις ίδιες θεωρήσεις & “πιστεύω” γύρω από το πολιτιστικό “γίγνεσθαι” του Καλλικρατικού Δ. Πύλης, καλώντας όσους από τους συνδημότες μας θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν σε αυτό, είτε ως ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, θεατρικοί σκηνοθέτες κλπ. 

Εκδηλώστε & δηλώστε το ενδιαφέρον σας στην συντονιστική ομάδα, σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 7:30μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης.

Μην ξεχνάτε πως το θέατρο είναι μαγεία! Είναι όμως και ζωή μαζί. Είναι μέσο επικοινωνίας, αυτογνωσίας, δημιουργικής έκφρασης και ευαισθητοποίησης. Από όλες τις τέχνες, το θέατρο είναι η πιο κοινωνική τέχνη, η πιο άμεση και αποτελεσματική, η πιο προκλητική για τις αντιδράσεις των ανθρώπων, γιατί το υλικό με το οποίο δημιουργεί, είναι έμψυχο – και ο άνθρωπος είναι ο πιο πειστικός φορέας νοημάτων, πιο πειστικός από το γραπτό λόγο, την εικόνα και τον ήχο, όπως λέει ο Puchner.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε “Ζωή” στη ζωή μας!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…