Ap Xafis

   en kinisi

 Αναλαμβάνω τη μεγάλη ευθύνη και καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του τοπικού συμβούλου στην Τ. Κ. Γόμφων με τον συνδυασμό « Ενωτική Κίνηση Γόμφων, Προτείνω- Συμμετέχω». Σε ένα συνδυασμό χωρίς χρώμα, για μια καινούργια αρχή ανεξάρτητα από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις με μοναδικό στόχο την καλυτέρευση του χωριού μας.

Η δύναμη μιας κοινότητας είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Η δύναμη των Γόμφων είναι η δύναμη της απόφασης και της συμμετοχής των ανθρώπων τους. Και σε μια εποχή δύσκολη που κυριαρχεί η δυσπιστία και η αμφιβολία, η συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα και υποχρέωση. Είναι καθήκον.

Έτσι λοιπόν με τη συνολική μας στάση πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει ένα άλλο μοντέλο διοίκησης. Ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς. Πρέπει έμπρακτα να αφήσουμε πίσω μας το χθες , μαζί με την αδράνεια, τα μεγάλα λόγια, τις στείρες προτάσεις και τις ανεφάρμοστες διακηρύξεις.

Το χθες δεν έχει θέση στο σήμερα.

Ο δρόμος μας είναι ο δρόμος του ρεαλισμού, της καινοτομίας και της ευθύνης.

   Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ σκληρά μαζί με τους συνυποψηφίους μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συντοπιτών μου που ζητούν νέους τρόπους, νέα αντίληψη και νέα στάση απέναντι στα δημόσια πράγματα.

Καλώ τους  πολίτες των Γόμφων και με τη δική τους απόφαση  και στήριξη να δώσουν νέα πνοή και νέα ορμή στο χωριό.

Γιατί ένα χωριό είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί του.

 

Με τιμή

Απόστολος Ξάφης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

Ενωτικής Κίνησης Γόμφων «Προτείνω – Συμμετέχω»

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…