anel-copy

«Σήμανε επιτέλους η ώρα της Δικαιοσύνης για τα πάσης φύσεως θαλασσοδάνεια και τη λεηλασία του εθνικού πλούτου τα χρόνια της κυριαρχίας του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή την άσκηση δίωξης εναντίον του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

«Η άσκηση κακουργηματικών ποινικών διώξεων εναντίον του πρώην ταμία του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, οι οποίες σχετίζονται με τιςπλαστές εγγυήσεις που έδινε για τα δάνεια που έπαιρνε το κόμμα του από τις τράπεζες, καταδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ με το προηγούμενο τραπεζικό καθεστώς και, βεβαίως, αποκαλύπτει τον βαθμό ευθύνης εκείνων που δάνειζαν με εγγυήσεις «αέρα», καθώς και των κομμάτων που δανείζονταν με πλαστές ‘υποσχετικές’» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου και συνεχίζει:

«Η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι υπόλογη για τα θαλασσοδάνεια και την κατασπατάληση του δημοσίου πλούτου όλα τα προηγούμενα χρόνια από το κόμμα της. Θα ήταν προτιμότερο για την κυρία Γεννηματά να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κόμματός της και να μην κουνά το δάχτυλο στους άλλους».

«Το λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη για τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών» καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…