Diava gefyra

Κλιμακώνονται οι επισκέψεις στην γέφυρα της Διάβας Κλιμακίων απαρτιζόμενων από Ειδικούς Επιστήμονες , ώστε να επιλέξουν την πιο ενδεδειγμένη λύση για την επανασύνδεση της Διάβας και των υπόλοιπων χωριών με την Καλαμπάκα.

Σήμερα κλιμάκια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων , την Περιφέρεια Λάρισας και  από την Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στην πεσμένη γέφυρα.

Εκεί έφθασε και Τεχνικό κλιμάκιο από το Υπουργείο Υποδομών ( σταλμένοι από τον αρμόδιο Υπουργό ) για να γνωματεύσουν για την κατάσταση που βρίσκεται η γέφυρα και πως μπορεί να αναστηλωθεί .

Μαζί τους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης όπου  και αυτοί όπως όλοι μας περιμένουμε τις τελικές γνωματεύσεις.

Το σίγουρο πάντως που ψιθυρίζονταν έντονα ήταν ότι η ασφάλεια της γέφυρας πρέπει να εξασφαλιστεί 100% , ειδάλλως πρέπει να συζητηθεί και η περίπτωση κατασκευής νέας γέφυρας.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…