234532543-39

Διαφοροποίηση απόψεων και θέσεων διαπιστώνονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον κτηνοτροφικό κόσμο του Δήμου Τυρνάβου, μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας, άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην δημάρχου Τυρνάβου και μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Θανάση Νασίκα, και των μελών επίσης του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Στέλιου Σπανογιάννη και Στ. Φουρκιώτη.

Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Δεν εκφράζουν ούτε εμάς ούτε το σύνολο των κτηνοτρόφων οι ανακοινώσεις του Αργύρη Μπαϊραχτάρη.

Ο σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε για να προασπίσει τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων και να επιλύσει προβλήματα του κλάδου και επ΄ουδενί να γίνει κομματικό παραμάγαζο κάποιων.

Όλοι σίγουρα κάπου ανήκουμε πολιτικά και αυτό είναι σεβαστό δικαίωμα του καθενός, αλλά πρώτα είμαστε συνδικαλιστές, έχουμε ευθύνη απέναντι σε τόσους συναδέλφους και δεν τους τιμούμε σωστά με τέτοιες ανακοινώσεις που ουδέποτε συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν σε κανένα συμβούλιο. Αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο καθοδηγητής του κ. Μπαϊραχτάρη; Ποιοι τον σπρώχνουν σε πολιτικές ανακοινώσεις;

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος του Δήμου Τυρνάβου δεν θα γίνει ο Δούρειος Ίππος κανενός για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Αλήθεια, γιατί επί τέσσερα και πλέον χρόνια δεν αποζημίωσε τους κτηνοτρόφους για τον καταρροϊκό πυρετό η προηγούμενη κυβέρνηση; Τα ερωτήματα είναι ρητορικά. Εμάς ως κτηνοτρόφους δεν μας αφορά το πολιτικό παιχνίδι κανενός. Θέλουμε να αποζημιωθούν όλοι οι συνάδελφοι που επλήγησαν από τον καταρροϊκό πυρετό…

Ας βρει τον τρόπο ο υπουργός… αρκεί να το κάνει. Δεν θα του υποδείξουμε εμείς τον τρόπο. Εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα…

Τέλος, θεωρούμε τις ανακοινώσεις επί προσωπικού, στο πρόσωπο του υπουργού κ. Μ. Βοριδη, ως μια κακή στιγμή για τον συνδικαλισμό, και ζητούμε επισήμως ραντεβού μαζί του, όχι σε σταβλική μονάδα, αλλά στο γραφείο του υπουργού στην Αθήνα, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται καλή θέληση , σοβαρές προτάσεις και πολλή δουλειά για να επιλυθούν».

Πηγή: agropost.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόσυρση ταμειακών μηχανών…

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους ότι με την υπ’ αριθμ. Α10…