1o-soccer-camp-οκ

Αρχίζει από σήμερα 19 Ιουνίου το 1o Soccer Camp ποδοσφαίρου μεταβατικής περιόδου & θα διαρκέσει έως τις  19 Ιουλίου.

Χώρος διεξαγωγής το γήπεδο της Πηγής, κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή & ώρες: 7:00μμ – 9:00μμ.

Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα: 6976 291 017, 6936 000.

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!! 

Σκοπός του καλοκαιρινού αυτού καμπ είναι η ατομική βελτίωση νεαρών και όχι μόνο ποδοσφαιριστών σε τομείς φυσικής κατάστασης, τεχνικής και ατομικής τακτικής.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εργομετρική αξιολόγηση με διάφορα τεστ για εντοπισμό και βελτίωση φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, ευκινησία, ευλυγισία, εκρηκτικότητα), προπονήσεις ποδοσφαίρου στις οποίες θα δοθεί έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και της ατομικής τακτικής και διατροφική υποστήριξη και συστάσεις υγιεινής διατροφής από επαγγελματία διατροφολόγο.

Ακόμα, θα λειτουργήσει σχολή τερματοφυλάκων στην οποία θα γίνονται σύγχρονες και εξειδικευμένες στην θέση του τερματοφύλακα προπονήσεις. Στους αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια συμμετοχής και σακίδια καθώς και τα αποτελέσματα των μετρήσεών τους και της προόδου τους με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Τέλος, με την παρουσία τους θα κοσμήσουν το πρόγραμμα ο κ. Daniel Batista και ο κ. Λάμπρος Γεωργιάδης πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους.

 

1o soccer camp οκ

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…