Στιγμιότυπο οθόνης 2023-11-03 112035
Ξεκινά την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η 2η Real Estate Expo North με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρουσιάσεων!

Από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο περίπτερο 16 του εκθεσιακού κέντρου ΔΕΘ-HELEXPO εκπρόσωποι από μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών, δικηγορικές εταιρείες αλλά και εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων δίνουν ραντεβού στη 2η Real Estate Expo North με στόχο την ενημέρωση των διεθνών εξελίξεων του κλάδου και των νέων project που έρχονται στην Βόρεια Ελλάδα.
Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, κι αποτελεί το σημείο συνάντησης των decision makers των Βαλκανίων κι όχι μόνο!
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Real Estate Forum όπου καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Αγγλία, και την Βουλγαρία δίνουν απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα του κλάδου και απαντούν σε ερωτήσεις κοινού.
Μεταξύ των ομιλητών ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας, Cobi Bitton, μιλά για το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη ειδικότερα, ενώ ο Δημήτρης Μίχας, Προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σόφια μαζί με τα στελέχη της Trace Group Hold PLC αναλύουν την επενδυτική παρουσία της Βουλγαρίας στην Βόρεια Ελλάδα και τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας.
Επιπλέον, θέματα όπως η Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Θεσσαλονίκης, η Δυτική είσοδος της Θεσσαλονίκης, η δημιουργία του πρώτου τεχνολογικού πάρκου 4ης γενιάς ως ένα οικοσύστημα καινοτομίας, η ανάπλαση των κτιριακών εγκαταστάσεων της ΔΕΘ κι άλλα πολλά θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ενώ καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου τα νέα επιχειρηματικά τους projects στην ενότητα Project & Investment Presentation in 60’.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί 3d Tour βιντεοσκόπηση από την εταιρεία παραγωγής εικονικής περιήγησης Uniliv.
Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…