troxaio (1)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:οο σήμερα το απόγευμα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Καρδίτσας, με εμπλεκόμενα δύο ΙΧ & πέντε επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, με κατεύθυνση από Καρδίτσα προς Τρίκαλα & στο ύψος της διακλάδωσης προς Αγ. Κυριακή που ήθελε να στρίψει και κατευθυνθεί προς τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό, παρασύρθηκε από έτερο όχημα που ακολουθούσε με την ίδια κατεύθυνση, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός του με τον συνοδηγό.

Από την σύγκρουση και τα δύο οχήματα εκτράπηκαν της πορείας τους, καταλήγοντας σε μικρό χάνδακα, που δημιουργούν τα πρανή του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την σύγκρουση υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός των δύο γυναικών του πρώτου οχήματος, οι οποίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Τρικάλων, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο, για περαιτέρω έλεγχο & ιατρική φροντίδα, όπως και δύο ακόμη επιβαίνοντες για προληπτικούς λόγους

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

troxaio (2)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…