IPA Trik (1)

 Στα πλαίσια τη εβδομάδας φιλίας που διοργανώνεται από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών, επισκέφθηκαν  τον Νομό μας την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 συνοδευόμενοι από μέλη της Τοπικής μας, εκδρομείς  από  την Βραζιλία, Κολομβία ,Αμερική, Καναδά , Πορτογαλία ,Γερμανία ,Σρι Λάνκα, Ιαπωνία,  Ρωσία και Κουβέιτ .

Επίσης την ίδια ημέρα  εκδρομή  πραγματοποίησαν  και 70  μέλη της Τοπικής Διοίκησης Λευκωσίας  με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος  Κύπρου και Υπαρχηγού Αστυνομίας της Κύπρου   κ. Δημήτριο Δημητρίου και τους συνόδευε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κατερίνης κ. Αθανάσιος Ρίζος με μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής του.

Με μέριμνα της Τοπικής μας άπαντες ξεναγήθηκαν σε  Μονές των Μετεώρων. 

Επικεφαλής  όλων των αποστολών  ήταν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσης Βαλατσός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αχιλλέας Μπέγας, ο Ταμίας κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας και ο πρώην Παγκόσμιος Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Ιωάννης Πανούσης.

Την ξενάγηση των επισκεπτών  ανέλαβε η ξεναγός  κ. Δομινίκη Καλαφάτη.

Σε όλη την διάρκεια της εκδρομής μας την αποστολή  συνόδευε  η Γενική Γιατρός κ. Βέσελα Γιακιμόβα-Πολύζου

Στην συνέχεια παρατέθηκε από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, γεύμα σε ταβέρνα της Καλαμπάκας, όπου παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής μας  Αστυνομικός  Υποδιευθυντής κ. Αλέξανδρος Αγραφιώτης ο οποίος βρισκόταν από την αρχή έως και την αποχώρηση των εκδρομέων στο πλευρό μας, ο Πανασιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  Νεκτάριος Μητρόπουλος Ηγούμενος της  Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντής Γκίκας με την Γραμματέα κ. Φωτεινή Μίχου ,ο  Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Σπύρος Αναστασίου με μέλη της Τοπικής του και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ξάνθης  κ. Δημήτριος ΔετσαρΊδης.

Η  Τοπική μας εκφράζει  τις ευχαριστίες της στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθεια της ,στην Αδελφότητα της Μονής  Βαρλαάμ,  Άγιου Στεφάνου και Αγίων Θεοδώρων  για την υποδειγματική φιλοξενία, στην ξεναγό κ. Δομινίκη Καλαφάτη, στην Γενική Γιατρό  κ. Βέσελα Γιακιμόβα-Πολύζου και τέλος στους συναδέλφους κ. Παναγιώτη Λαγούδη και κ. Νίκο Καραμπά του Α.Τ. Μετεώρων, οποίοι συνόδευαν τα λεωφορεία με τους επισκέπτες μας σε όλη τη διαδρομή τους, με τα ποδήλατα με τα οποία περιπολούν στα Μετέωρα.

                                                                                                SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                      Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

   

           ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος               ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ

IPA Trik (4)

IPA Trik (3)

IPA Trik (2)

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…