thess

(φωτό:EUROKINISSI)

Επίθεση με σύριγγες από δύο άντρες δέχτηκε 19χρονος έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες τον λήστεψαν και προσπάθησαν να τον πάρουν μαζί τους.

Ένα άγριο εφιάλτη έζησε 19χρονος στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχτηκε επίθεση από κακοποιούς έξω από το σπίτι του, οι οποίοι του κάρφωσαν σύριγγες στον λαιμό για να τον ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/06), δύο άντρες ακολούθησαν τον 19χρονο μέχρι το σπίτι του και του επιτέθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ο ένας εκ των δραστών τον έπιασε από τον λαιμό και του κάρφωσε τη σύριγγα στη δεξιά πλευρά και ο άλλος στην αριστερή, ενώ ο νεαρός έπεσε κάτω.

Ο νεαρός τους έδωσε το τσαντάκι και το κινητό του, ωστόσο, οι δύο δράστες άρχισαν να σέρνουν στο δρόμο τον 19χρονο, λέγοντάς του ότι «θα τον πάρουν μαζί τους».

Τότε, ο 19χρονος άρχισε να χτυπιέται και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι γείτονες να βγουν στα μπαλκόνια και οι δράστες, ηλικίας 25 – 30 ετών, να τον εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή.

Ο νεαρός μετέβη στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν οι σύριγγες περιείχαν κάποια ουσία, οι οποίες ήταν καθαρές.

Πηγή:news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…