Θανάσης Λιούτας

Σε συνεχή συνεργασία βρίσκεται ο τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος δήλωσε ότι άμεσα οι πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας θα πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις στον ΕΛΓΑ, ώστε να μπορέσουν έγκαιρα να καταβληθούν οι προκαταβολές για τις αποζημιώσεις για τις ζημιές από τη θεομηνία που έπληξε τον τόπο μας. 

Για να διευκολυνθούν οι παραγωγοί μας, ο ΕΛΓΑ δέχεται και χειρόγραφες δηλώσεις, χωρίς να πληρώνουν τέλη. Θα πρέπει, αγρότες και κτηνοτρόφοι, να έχουν μαζί τους, τον ΑΦΜ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επιπρόσθετα, είναι πολύ σημαντικό, ότι για την επίσπευση των διαδικασιών, τους 86 μόνιμους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στη Θεσσαλία, συνεπικουρούν περισσότεροι από 100 έκτακτοι.

Ιδιαιτέρως σημαντικό, αναφέρει επιπρόσθετα ο Τρικαλινός Βουλευτής, είναι και το γεγονός της επιπλέον μοριοδότησης των πληγέντων από πλημμύρες σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΠΑΑ, όπως σχετικά ανακοίνωσε πρόσφατα ο κ. Υπουργός.

 

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…