SYRIZA-Trikalwn NEO

Το  βράδυ  της  Κυριακής  μπορεί να  μην ήταν μια καλή βραδιά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον κ. Αγοραστό,  ήταν όμως καλή για τους πολίτες της Θεσσαλίας.

Με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα αμφισβήτησης στο σύστημα εξουσίας του Κ.  Μητσοτάκη, στην αλαζονεία και στους πολιτικούς εκβιασμούς των υπουργών του, στην ανεπάρκεια και αδιαφορία των “αρίστων” για τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Ταυτόχρονα  έδειξαν τη δυνατότητα συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, που με πρόγραμμα και σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα της Θεσσαλίας και τον Δ. Κουρέτα επικεφαλής, πέτυχαν μια μεγάλη εκλογική νίκη.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  Τρικάλων θα συμβάλει, στο επόμενο διάστημα, με προτάσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες, μέσα και από τη δράση των μελών μας που εκλέχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε η περιφέρεια Θεσσαλίας να γίνει κέντρο υλοποίησης προοδευτικών πολιτικών.

Θα εστιάσει στα τεράστια προβλήματα που αφορούν στην ανόρθωση και ανασυγκρότηση της τοπικής  οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας  που με την ψήφο τους έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έδωσαν στην “Πρωτοβουλία”  του Δ. Κουρέτα μια σπουδαία  εκλογική νίκη.

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…