Kat Pap

Συνάντηση εθιμοτυπίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Κώστα Κατσαφάδο πραγματοποίησε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεών της στην Αθήνα, με τα στελέχη του νέου κυβερνητικού σχηματισμού.

Η κ. Παπακώστα, η οποία συνδέεται με σχέση φιλίας ετών με τον Υφυπουργό, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και μία παραγωγική θητεία στο απαιτητικό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η Βουλευτής συζήτησε με τον Υφυπουργό τις προτεραιότητες που τέθηκαν για τη νέα τετραετία, τονίζοντας ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, επισημαίνοντας πως ελπίζει σε μία δημιουργική συνεργασία και σ’αυτήν την νέα κυβερνητική περίοδο, «ώστε κρίσιμα αιτήματα και διαχρονικές ανάγκες που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, να συμπεριληφθούν στην ατζέντα των συζητήσεων και εν τέλει να επιλυθούν, προς ικανοποίηση των τοπικών υπηρεσιών του νομού».

Με την πρόθεση να υποστηριχθούν οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες των Τρικαλινών αστυνομικών, η κ. Παπακώστα επεσήμανε στον Υφυπουργό, την αναγκαιότητα αξιολόγησης και ικανοποίησης των αιτημάτων για κατ’εξαίρεση μεταθέσεις στον τόπο συμφερόντων τους, στο επερχόμενο Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας πάντοτε την ανάγκη ορθολογιστικής κατανομής του προσωπικού στην επικράτεια, για την εξασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση του Υφυπουργού για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, με τον ίδιο να συγχαίρει τη Βουλευτή για την επανεκλογή της και να δεσμεύεται για έναν παραγωγικό διάλογο με την εκπρόσωπο του νομού Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…