Bele (1)

Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου υποδέχτηκε την αντίστοιχη του Ασπροβάλτου, για τις ανάγκες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής στον β’ όμιλο, αποζημιώνοντας στο 100% την επιλογή των φιλάθλων να το παρακολουθήσουν.

Αν και κατά τη γνώμη μας, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στο 2ο, τελικά τα λιοντάρια δεν μπόρεσαν σήμερα να πάρουν κάτι καλύτερο στην έδρα τους, χάνοντας στα σημεία, με τον Ασπρόβαλτο τελικά να είναι αυτός που δείχνοντας περισσότερο πίστη για την νίκη, να διαχειρίζεται καλύτερα το ματς και να φεύγει για το σπίτι του με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο, ο ΠΟΠ άνοιξε πρώτος το σκορ στο 16′ με τον Παλάσκα, ύστερα από απόκρουση του Ζωγράφου σε σουτ του Σπ. Καλέτση, ενώ ο ίδιος παίχτης, δυο λεπτά αργότερα & στο 18′, έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του σε τετ α τετ με τον Ζωγράφο. Γκολ που αν έμπαινε, ίσως τα πράγματα να κυλούσαν διαφορετικά για τον ΠΟΠ.

Στο 20′, ο πολύ καλός σήμερα Γραμματικός του Ασπροβάλτου, ισοφάρισε σε 1-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης, έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 2-1.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΟΠ με το «Καλημέρα» & στο 49′ ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ του Σωτ. Κωσταρέλλου, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για θετικό σκορ, που γρήγορα όμως εξανεμίστηκαν, όταν στο 57′ ο Κουρουμπλής με κοντινό πλασιέ έκανε το 3-2, για να έρθει στο 91′ ο Κωσταρέλλος και να επιβεβαιώσει απλά τη νίκη για τον Ασπρόβαλτο.

Να πούμε πως τα λιοντάρια ενισχύθηκαν κάτω από τα δοκάρια τους με τον 14χρονο Γιάννη Γιώτα, ο οποίος προέρχεται  από τις Ακαδημίες της Δήμητρας, κάνοντας με την σημερινή του εμφάνιση και την παρθενική του ουσιαστικά είσοδο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, υποσχόμενος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προς χαριν του ιδίου & της ομάδας του, που πιστεύει στο ταλέντο του.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Μπουτζιώλης Απ.

Ασπρόβαλτος: Δημητρούλης

Διαιτητής: Σταφυλάς

Βοηθοί: Μπαϊρακτάρης/Καπερώνης

Bele (16)

Bele (18)

 Bele (13)

Bele (11)

Bele (10)

Bele (9)

Bele (8)

Bele (7)

Bele (6)

Bele (5)

Bele (4)

Bele (3)

Bele (2)

Bele (19)

Bele (17)

Bele (15)

Bele (14)

Bele (12)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…