Ekav Trikala (1)

Τους Γόμφους & το ζεστό περιβάλλον της ταβέρνας το «Δεντρόσπιτο», επέλεξαν για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Τρικάλων.

Την πίτα έκοψε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Σταμνάς, οποίος μέσω του σύντομου χαιρετισμού του, απηύθυνε τις ευχές του σε όλους τους παραβρισκόμενους , για ένα 2022 με 2022 ευχές, υγεία, χαρά, ευτυχία. Τις ευχές του απήθυνε επίσης & ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Τρικάλων κ. Γιώργος Ζαρογιάννης. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της & η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της, μαζί με τις ευχές της, της δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κ. Ζαρογιάννη για την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες τις δικές της & της Κυβέρνησης, μέσω των οποίων αντιμετωπίσθηκαν ή (και άλλα που θα αντιμετωπισθούν) προκύπτοντα προβλήματα στον τομέα του ΕΚΑΒ Τρικάλων, στα εν εξελίξει προγράμματα μέσω των οποίων αναμένονται δύο ασθενοφόρα σε Τρίκαλα & Καλαμπάκα, ενώ υπάρχει μέριμνα & για την περιοχή τς Φαρκαδόνας.

Η βουλευτής συναισθανόμενη τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι διασώστες & δη κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, ανέφερε πως από πλευράς Πολιτείας οφείλεται να δοθούν εκείνα τα εργαλεία που θα διασφαλίζουν τους ίδιους & τους πολίτες. Η κα Παπακώστα αναφέρθηκε & στο θέμα της στελέχωσης του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα, το οποίο υπήρχε στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης, λόγω όμως των απρόβλεπτων καταστάσεων των δύο τελευταίων χρόνων, κάποια πράγματα πήγαν «πίσω», ωστόσο ουδόλως εγκαταλήφθηκαν με την προσπάθεια να συνεχίζεται πιο έντονη από εδώ και πέρα.

Το φλουρί της πίτας να πούμε πως αντιστοιχούσε σε τρία ρεπό & ένα γεύμα δύο ατόμων, προσφορά του κ. Σαλέπη.

Με το πέρας όλων, οι παραβρισκόμενοι τρικαλινοί διασώστες, συνοδευόμενοι & με τα των συζύγων τους, αφού γεύτηκαν τις μοναδικές σπεσιαλιτέ του σεφ του καταστήματος, ύστερα & από το δίχρονο «χορευτικό λουκέτο» που επέβαλε ο covid 19, έκαναν κατάληψη στην πίστα, του κέντρου και με την συνοδεία της ζωντανής ορχήστρας που διαθέτει το κατάστημα κάθε Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι, ξέδωσαν ακολουθώντας λαϊκούς, ρεμπέτικους & δημοτικούς μουσικούς προορισμούς.

Ekav Trikala (23)

Ekav Trikala (22)

Ekav Trikala (21)

Ekav Trikala (19)

Ekav Trikala (18)

Ekav Trikala (17)

Ekav Trikala (16)

Ekav Trikala (15)

Ekav Trikala (14)

Ekav Trikala (13)

Ekav Trikala (12)

Ekav Trikala (11)

Ekav Trikala (10)

Ekav Trikala (9)

Ekav Trikala (8)

Ekav Trikala (7)

Ekav Trikala (6)

Ekav Trikala (5)

Ekav Trikala (4)

Ekav Trikala (3)

Ekav Trikala (2)

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…