karpenisi

Ξεκινά σήμερα στο Καρπενήσι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2022, μια παγκόσμια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB και όπως αναφέρει ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης,  «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον τόπο να φιλοξενείται στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις».

Πέντε ημέρες, 350 τετράποδα από 33 χώρες του κόσμου θα κατακλύσουν την πόλη μαζί με τους κυναγωγούς και τους συνοδούς τους. Οι αγώνες περιλαμβάνουν 6 κυναθλήματα και θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Η τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου αφού προηγήθηκε παρέλαση των τετράποδων με τους κυναγωγούς τους στο κέντρο της πόλης.

Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, έγινε σε λίγες ημέρες πανέμορφο και άρτια οργανωμένο για την φιλοξενία των αγώνων.

Οι αγώνες που ξεκινούν σήμερα, θα διεξάγονται καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 8:00 έως αργά το απόγευμα .

Η τελετή λήξης καθώς και οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Πηγή:tvstar.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…