TOEB glenti (1)

Στην χασαποταβέρνα «Ο Μπασιούρης» στους Γόμφους, γιόρτασαν την εκλογή τους στους «40», μερίδα αγροτών που πήραν  μέρος στις εκλογές της 29ης Αυγούστου, για το ΤΟΕΒ Γόμφων.

Εκλογές άνευ προηγουμένου, αναφορικά με την συμμετοχή των ενδιαφερομένων, αλλά & την συμμετοχή των ψηφοφόρων να αγγίζει τρελά νούμερα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα όσων γνωρίζουν καλά το θέμα, συμμετέχοντας χρόνια στην ίδια διαδικασία.

Και για του λόγου το αληθές, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν όπως είπαμε στις 29 Αυγούστου, έλαβαν μέρος 65 άτομα σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι δηλαδή, για την εκλογή των 40 αντιπροσώπων, που θα απαρτίζουν στο μέλλον και για 4 χρόνια την Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ των Γόμφων(όση και η θητεία του ΔΣ) και βέβαια χωρίς την ύπαρξη διαφορετικών συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.

Και για την ιστορία να αναφέρουμε πως ψήφισαν 252 άτομα που αντιπροσώπευαν 334 ψήφους, ανάλογα των στρεμμάτων γης που κατέχουν και στην κάλπη να έχουν βρεθεί 334 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων τα 330 έγκυρα, 4 άκυρα και κανένα λευκό.

Να ενημερώσουμε πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει συνάντηση των «40» για κατάθεση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στο 7μελές συμβούλιο, ενώ στις 19 του Σεπτέμβρη θα κληθούν εκ νέου να ψηφίσουν για την ανάδειξη του 7μελές ΔΣ, που θα αντιπροσωπεύει τον Οργανισμό.

TOEB glenti (8)

TOEB glenti (7)

TOEB glenti (5)

TOEB glenti (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…