Agelis Vasilis (1)

Από τον «καταυλισμό» των πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας, ξεκίνησε την περιοδεία του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλειος Αγγέλης, ο εξέφρασε & εκ του σύνεγγυς την κατανόηση και  συμπαράστασή του, σε όλους τους κατοίκους, οι οποίοι έζησαν τον όλεθρο, βλέποντας εν μία νυκτί, να χάνεται το βιος & οι κόποι μια ολόκληρης, ζωής.

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση διαπίστωσε στον λόγο των ανθρώπων της πληγείσας περιοχής, ο κ. Αγγέλης, κατά την συζήτηση που είχε μαζί τους για την τραγική κατάσταση που οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι να δοθούν τάχιστα οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών, ενώ άμεση κρίνεται η αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών έργων, καθώς η περιοχή δοκιμάζεται για πολλοστή φορά από ίδιο συμβάν, και θα πρέπει πλέον να δοθεί ένα τελος!

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο κ. Αγγέλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον  Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπ. Αγναντή, ο οποίος του εξέθεσε επακριβώς την όλη κατάσταση, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε να συνδράμει με ό,τι περνάει από το χέρι του, για να απαλύνει τον πόνο αυτών ανθρώπων.

Agelis Vasilis (2)

Agelis Vasilis (3)

Agelis Vasilis (4)

Agelis Vasilis (5)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κοντά στους συναδέλφους το Πάσχα, οι Αστυνομικοί των Τρικάλων…

Η Ένωσή μας, για μια ακόμη χρονιά, βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες π…