vrefonipiokomoi (1)

Ένα μεγάλο γεγονός ελαβε χώρα στο Νομό  γι’ ακόμη μια φορά, σήμερα Κυριακή 13/3 και ώρα 10:00. Δεν είναι άλλο από τον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα που πρωτοξεκίνησε το 2008.

Κάθε Μάρτιο ο σύλλογος δρομέων Τρικάλων, διοργανώνει τον αγώνα δρόμου 21Κ challenge Καλαμπάκα – Τρίκαλα στη μνήμη του δρομέα και ιδρυτικού μέλους «Θανάση Σταμοπουλου».

Η διαδρομή ξεκινά από την πόλη της Καλαμπάκας και τερματίζει στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Ο καιρός φέτος ήταν σύμμαχος σε αυτό τον αγώνα όπου οι συμμετοχές έφτασαν στις 1649… (1382 άνδρες και 267 γυναίκες). Η διοργάνωση, για άλλη μια φορά, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς σπουδαίο ρόλο πέραν των χορηγών, είχαν και οι εθελοντές, 100 τον αριθμό, που με την βοήθειά τους οι αθλητές δέχονταν τον απαραίτητο εφοδιασμό για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Και από αυτή την διοργάνωση και την εθελοντική δράση,  δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καταρτιζόμενες του τμήματος «βοηθός βρεφονηπιοκόμων» του Δημόσιου ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με επικεφαλής τις εκπαιδεύτριες Σταμάτη Ελένη και Μουστάκα Μαρία που με τη συμβολή τους, τόσο στον εφοδιασμό, όσο και στην ενθάρρυνση των αθλητών βοήθησαν στην καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα..

vrefonipiokomoi (2)

vrefonipiokomoi (3)

vrefonipiokomoi (4)

vrefonipiokomoi (5)

vrefonipiokomoi (6)

vrefonipiokomoi (7)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…