Fiki Ariki

Άλλο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε σε μια άλλη Τοπική Κοινότητα του Δ. Πύλης, αυτή της Φήκης, χθες το απόγευμα στις 6:00, δίνοντας χαρά και γεμίζοντας με αστραφτερά χαμόγελα μια πλειάδα από παιδάκια, που γέμισαν την πλατεία της Φήκης, σκορπώντας παντού το μήνυμα της ελπίδας, ευγνωμοσύνης & αλληλεγγύης, με τον δικό τους αγνό & δαψιλή τρόπο, κάνοντας ακόμα και τα «μεγάλα παιδιά», τους γονείς, να νιώσουν έστω και για λίγο «μικρά παιδιά», ταξιδεύοντας μαζί τους σε κόσμους που αφήσανε πίσω τους, που ποτέ όμως δεν ξεχάσαν και θα τους ακολουθούν για πάντα στις αναμνήσεις τους!

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΤΚ Φήκης κ. Γεωρ. Βρατσίστας, που αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους τα «Χρόνια του Πολλά», έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης, για την φωταγώγηση του δέντρου.

Στη συνέχεια τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους & αυτών του ΚΔΑΠ «Αερόστατο», τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έστειλαν τις ευχές τους παντού στον κόσμο…

Στην χθεσινοβραδινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δημ. σύμβουλος Σωτ. Αγγέλης, καθώς και η γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου κα Μάνη Γιαννοτάκη.

Fiki Dentro (1)

Fiki Dentro (2)

Fiki Dentro (4)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …