Kynhgetikos podosfairo (1)

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης με την συνεργασία με τους φίλους του ποδοσφαίρου του Νομού Τρικάλων, συνδιοργάνωσαν φιλανθρωπικό –ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο 8Χ8
«Green Café” στον Άγιο Βησσαρίωνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα αισθήματα του ανθρωπισμού και αλτρουισμού στην προσπάθεια που γίνεται από  πλευράς τους,  για την στήριξη των φιλανθρωπικών δομών του Δήμου Πύλης.

Η Εκδήλωση άρχισε με το τελετουργικό μέρος με την σύντομη ομιλία του Προέδρου του Κ.Σ Πύλης κ. Θανάση Μανούρα, ο οποίος αναφέρθηκε στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης και στη συνέχεια την απονομή μεταλλίων σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων, του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης και της Ομάδας των Τρικάλων.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας ο Υπουργός Ενέργειας κ. Κων/νος Σκρέκας, ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο πολιτευτής της ΝΔ Τρικάλων κ. Ηλ. Βλαχογιάννης και παρευρισκόμενοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Για το ιστορικό της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, να πούμε πως αυτή έληξε με το ισόπαλο αποτέλεσμα: 2-2.

Α.Τ.

 

 

 

 

 

 

Kynhgetikos podosfairo (2)

Kynhgetikos podosfairo (3)

Kynhgetikos podosfairo (4)

Kynhgetikos podosfairo (5)

Kynhgetikos podosfairo (6)

Kynhgetikos podosfairo (7)

Kynhgetikos podosfairo (8)

Kynhgetikos podosfairo (9)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατασκευή νέου φωτοβολταϊκού πάρκου 171ΜW από την κοινοπραξία  Intrakat – Amaresco – RES Invest για λογαριασμό του Ομίλου ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας

Την κατασκευή ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου 171ΜW στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας…