dogakis

Τον τοπογράφο μηχανικό – μελετητή Ανδρέα Δογκάκη που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Ανδρέας Δογκάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Βόλο όπου ζει  και εργάζεται. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με master στο Περιβάλλον. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς  που ασχολείται με μελέτες δημοσίων έργων με ειδικότητα  στις λιμενικές, περιβαλλοντικές και ακτομηχανικές μελέτες.

Είναι αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας και έχει διατελέσει πρόεδρος Τοπογράφων – Μηχανικών Μαγνησίας και γραμματέας της Αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Έχει προσφέρει  επανειλημμένα, εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο ελληνικό Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Μακρή και έχουν δυο παιδιά.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…