αρχείο λήψης

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Τρικάλων, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στις οικογένειες των παιδιών και των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης 28 Φλεβάρη 2023, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που μετρά την ασφάλεια των ανθρώπων σαν κόστος.

Είμαστε συμπαραστάτες στον πόνο των οικογενειών των θυμάτων.

Είμαστε όμως και οργισμένοι, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία αν εμείς δεν πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Εμείς οι συνταξιούχοι έχουμε ιερό καθήκον για το μέλλον των παιδιών μας, να εμποδίσουμε τις πολιτικές εκείνες που στο βωμό του κέρδους μας οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την καταστροφή και τον θάνατο.

Καταδικάζουμε όλους εκείνους τους «πρόθυμους» που για το προσωπικό συμφέρον τους θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να συγκαλύψουν κι αυτό το έγκλημα. Τους λέμε με όλη τη δύναμη που μας δίνει το δίκιο και η αγανάκτηση, ότι αυτή τη φορά το αίμα των αθώων θα βρει δικαίωση. Θα παλέψουμε κι εμείς με όλους τους συνανθρώπους μας γι’ αυτό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΧΑΜΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΩΤΗ

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…