kaidis

Τον φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνο Καΐδη που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Κωνσταντίνος Καΐδης γεννήθηκε στον Βόλο το 1974. Είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής και διπλωματούχος χειροπρακτικός. Από το 2003 είναι ιδιοκτήτης φυσικοθεραπευτηρίου στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων. Έχει εργαστεί ως  εξωτερικός συνεργάτης στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες  και στη  Γενική Κλινική «Η Ελπίς». Έχει συνεργαστεί με τοπικά αθλητικά σωματεία μεταξύ των οποίων  το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου όπου συνεργάστηκε το 2018 με την γυναικεία ομάδα που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του BC VOLOS.

Το 2014 ήταν  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου.  Από το 2017 μέχρι  σήμερα εκλέγεται μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου έχοντας διατελέσει Τομεάρχης εκλογικής ετοιμότητας και Τομεάρχης στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, μέλος του τομέα Υγείας της ΔΕΕΠ ενώ από το 2022 είναι  μέλος του Κεντρικού Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές δράσεις μέσω Σωματείων, όπως ο Σύλλογος Αιμοδοτών νομού Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» όπου  διετέλεσε μέλος του Δ.Σ.  και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων,  Ά Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Αλτσχάιμερ «Η Αγία Σοφία» και από το 2020 είναι μέλος των ΑΧΕΠΑ Βόλου HJ-13 ARGONAUTS.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…