pyr 4

Μικρής κλίμακας φωτιά, ξέσπασε χθες, περίπου στις 2:00 το μεσημέρι, στο όριο των Κοινοτήτων Φήκης – Αγίου Βησσαρίωνα με τη φωτιά να εκδηλώνεται, ως επί το πλείστον στη νοτιοδυτική πλευρά της Φήκης, λόγω & της φοράς των μέτριων ανέμων, που εκείνη την ώρα έπνεαν στην περιοχή, καίγοντας στο πέρασμά της ξερόχορτα & χαμηλούς θάμνους 3 στρεμμάτων κοινοτικής έκτασης.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γ. Βρατσίστα, ο οποίος άμεσα ειδοποίησε την ΠΥ και χάριν στην άμεση αντίδραση της Υπηρεσίας απεφεύχθη περαιτέρω ζημιά. Στο έργο της κατάσβεσης, πήραν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα, 1 από το ΠΚ Πύλης & ακόμη 1 από την ΠΥ Τρικάλων, με συνολική δύναμη 5 ανδρών.

Το προανακριτικό έργο & για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΠΚ Πύλης.

Να τονίσουμε πως η συμβολή των πολιτών στην πρόληψη πυρκαγιών, που μπορούν να επιφέρουν καταστροφές, είναι σημαντική & γι’ αυτό είναι αναγκαίο ο κάθε πολίτης σε ανάλογες περιπτώσεις να ειδοποιεί άμεσα την ΠΥ, μέσω τηλεφωνικής κλήσης στα τηλέφωνα: 2434 0 22199, που αντιστοιχεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης ή στο τριψήφιο: 199.

pyr 2

pyr 1

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…