ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Δήλωση υποψηφιότητας Μελπομένης Στεφοπούλου: 

«Σας καλώ εντίμως στη συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, με προοπτική και πλήθος παρεμβάσεων που θα αναδείξουν το μεγαλείο της περιοχής μας».

Αγαπητοί συντοπίτες και συγχωριανοί μου, 

Βασική κατευθυντήρια γραμμή, η οποία φωτίζει αδιάλειπτα τη διαδρομή μου στις ράγες της ζωής, είναι η χαρά της δημιουργίας, μέσα από ένα πλέγμα αρχών και αξιών με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο που μου ενέπνευσε η οικογένεια μου. Διδάχτηκα τι σημαίνει πρωτίστως να αγαπάς τον τόπο σου και να νοιάζεσαι ανιδιοτελώς για τον διπλανό σου. 

Με αίσθημα ευθύνης, σας ενημερώνω πως θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την πρόοδο της αγαπημένης μας Χρυσομηλιάς, σε μια προσπάθεια που απαιτεί ιεράρχηση προτεραιοτήτων, σχέδιο, αποφασιστικότητα και διορατικότητα. Θα αγωνιστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάδειξη  της απαράμιλλης  ομορφιάς του χωριού μας που διανθίζεται από φιλόξενους ανθρώπους. 

Το Όραμα μου συμμερίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, με τον οποίο συμπαρατάσσομαι για ένα καλύτερο αύριο για την Καλαμπάκα και τα όμορφα χωριά μας!

….Πορευόμαστε με την παράταξη  «Δύναμη Ευθύνης», με όραμα και μεράκι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά μας….

 

Μελπομένη Στεφοπούλου,

Τοπική Σύμβουλος Χρυσομηλιάς  – Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου  &  Δημοσίων  Σχέσεων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…