Roula Ag-Athanasios

Στον πανηγυρικό Εσπερινό του Αγ. Αθανασίου βρέθηκε και παρακολούθησε και η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης Ρούλα Οικονόμου, αυτή τη φορά με casual περιβολή, αλλά το σημαντικότερο ήταν το πανωφόρι της, η κόκκινη πασμίνα, που το χρώμα της βέβαια δεν μας προκάλεσε έκπληξη, καθ,ότι ως γνωστόν είναι το αγαπημένο της, αλλά η προέλευσή της.

Πολύ αγαπημένο και στενό συγγενικό της πρόσωπο, ήταν αυτό που της την δώρισε, αγοράζοντάς την από το Ισραήλ, καθώς βρέθηκε εκεί με γκρουπ, πραγματοποιώντας προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους τόπους.

Όσοι λοιπόν πραγματοποιούν αυτή την εκδρομή, αγοράζουν ως ενθύμια από εκεί διάφορα πράγματα, για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία και περνούν από όλα τα «Αγιοταφικά Προσκυνήματα», θεωρώντας ότι έτσι φέρνουν υγεία και καλοτυχία. Γεγονός που το γνώριζε η Ρούλα & ενδεχομένως να έδωσε και η ίδια την «παραγγελία;;;»

«Καλοτυχία» λοιπόν, την οποία, η αεικίνητος δημ. σύμβουλος του Δημάρχου,  βρήκε στην κόκκινη πασμίνα της και μαζί με την φανερή αποδοχή του κόσμου, έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της στο «κόκκινο», καθιστώντας την φαβορί στις προτιμήσεις του εκλογικού Σώματος.

Οπότε την έβαλε;;; Μέχρι και στις 8 του Οκτώβρη, δεν την ξαναβγάζει! Τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις της…

Μετά τον Οκτώβρη, μπορεί να την κάνει & φουλάρι. Έτσι για αλλαγή!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…