αρχείο λήψης

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τορίνο και διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος SMAF-Smart Agriculture Farming μιας σειρά ημερίδων-εργαστηρίων, που διοργανώνονται σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, μέσω του EIT Food (European Institute of Innovation and Technology).

Σκοπός τους είναι να παρέχουν μία επισκόπηση των προκλήσεων αλλά και ευκαιριών που συνδέονται με την διάδοση τεχνολογικών λύσεων που βασίζονται σε δεδομένα για την έξυπνη γεωργία.

 Η ημερίδα θα παρουσιάσει την τελευταία λέξη των νέων τεχνολογιών και την συμβολή τους στην ενίσχυση της παραγωγής και αγοράς των αγροδιατροφικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα θα παρέχει χρήσιμα στοιχεία / εργαλεία για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο ψηφιακός μετασχηματισμός των γεωργικών εφοδιαστικών αλυσίδων ωφελεί τον αγροδιατροφικό τομέα όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα, την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα, τη διαφάνεια, την ιχνηλασιμότητα και τη βιωσιμότητα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-24 124554

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…