Ropo (1)

Καταιγιστικός ο ΑΟ «Κεραυνός» Ροπωτού σήμερα, ο οποίος συνέτριψε το Φωτεινό στην έδρα του με 7-0, σε ματς της 3ης αγωνιστικής για τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής & στον β’ όμιλο αυτής.

Με πολύ καλή οργάνωση, συνέργεια, αποφασιστικότητα, πάθος και συνεκτικότητα σε όλες του τις γραμμές, έπαιξε σπουδαία μπάλα, χωρίς να ατονήσει στιγμή, ακόμα κι όταν το σκορ έφτασε σε σημείο που προδιέγραφε τον σημερινό νικητή.

Από αρκετά νωρίς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το «Καλημέρα», μόλις στο 4′ με γκολ του Καλόγηρου, δείχνοντας εξ αρχής ποιος είναι το αφεντικό & το τι μέλλει γενέσθαι από εκεί και πέρα…

Ο Ραμνιώτης στο 9′ τράνταξε την οριζόντια δοκό του Τσιντσιλίδα και στο 15′ ο Ρούσσας διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών, ήρθε η σειρά του κάπτεν Ηλία Βελώνη να μιλήσει, ο οποίος με ψαλιδάκι για χάι λάιτς φάση, έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ο Ραμνιώτης στο 49′, με πλασιέ έγραψε το 4-0, ενώ στο 57′ & το 68′, σκόραρε διπλά ο νεοεισελθών Μπορσιάκης, για να κλείσει το κρεσέντο των γκολ ο Λαμπρογεώργος στο 70′.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν στα του αγώνος, κυρίως με αντεπιθέσεις και στημένα, που με λίγη τύχη και πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαν σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα, δικαιωματικά, καθώς αυτού του είδους τα επιθετικά τους ξεδιπλώματα, είχαν, εκτός από θέαμα και ουσία.

Προπονητές

Ροπωτό: Γκούμπλιας

Φωτεινό: Παπακωνσταντίνου

Διαιτητής: Μαργιώλης

Βοηθοί: Πάφης/Μαρκόπουλος

*Με τις λευκές εμφανίσεις το Ροπωτό, τις μπλε το Φωτεινό

ropoto (1)

Ropo (19)

Ropo (18)

Ropo (17)

Ropo (16)

Ropo (15)

Ropo (14)

Ropo (13)

Ropo (12)

Ropo (11)

Ropo (10)

Ropo (9)

Ropo (8)

Ropo (7)

Ropo (6)

Ropo (5)

Ropo (4)

Ropo (3)

Ropo (2)

Ropo (1)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…