Στιγμιότυπο οθόνης 2023-11-02 145440

Ένας άνδρας προσέγγισε το αυτοκίνητο, απεγκλωβίζοντας τη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ

Στιγμές αγωνίας πέρασε μία γυναίκα, η οποία εγκλωβίστηκε στο Ρίο, κάτω από τη γέφυρα στο Ακταίο, όταν το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

 Σύμφωνα με το tempo24.news.gr, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα πλημμύρισε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη γυναίκα να εγκλωβίζεται στο σημείο.
Ένας άνδρας προσέγγισε το αυτοκίνητο, απεγκλωβίζοντας τη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Διακοπή κυκλοφορίας σε νέα και παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Πατρών

Κλειστό είναι, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

Βάσει της ίδιας ενημέρωσης, γίνεται αναστροφή στα διόδια Ελαιώνα.

Παράλληλα, κλειστή είναι η παλαιά εθνική οδός και στα δύο ρεύματα.

Επίσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Μετοχίου Αχαΐας πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Αχαΐα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Στην 161 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση,
  2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων, από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση
  3. Στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπήλαιου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση.

Hellenic Train: Ακυρώσεις δρομολογίων

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 του Οδοντωτού (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – ‘Αγιος Ανδρέας.

Πάτρα: Προβλήματα από την κακοκαιρία

Το πρωί, καταιγίδα προκάλεσε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ανάλογα προβλήματα υπήρξαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και συνεργεία του Δήμου Πατρέων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας.

Πλέον τα φαινόμενα είναι σε ύφεση.

Πηγή:naftemporiki.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…