133242354

«Είναι κρίμα κάποιοι της Αντιπολίτευσης, να ισοπεδώνετε τα πάντα. Εδώ ήρθαμε με έναν σκοπό. Να γίνουμε υπηρέτες των δημοτών μας. Εδώ ερχόμαστε να προσπαθούμε για το καλύτερο του Δήμου μας, των δημοτών και των παιδιών μας. Κάποιοι από εμάς, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, προσπαθούμε γι’ αυτό, όσο μπορεί ο καθένας. Είναι όμως κρίμα, να αλληλοκατηγορούμαστε και να ισοπεδώνει ο ένας τον άλλον. Αντ’ αυτού θα πρέπει να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη , για να βρίσκουμε λύσεις, για όλα τα θέματα.  «

Αυτά ήταν λόγια με τα οποία ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δ. Πύλης κ. Κώστας Ούτρας, απάντησε στις αιτιάσεις Θ. Χήρα & Παρθένη, κατά της Δημ. Αρχής και των στελεχών της, κάνοντας λόγο για αδράνεια & αδιαφάνεια, στα έως τώρα πεπραγμένα της. Απευθυνόμενος προς τον κ. Δ. Παρθένη είπε χαρακτηριστικά…«Όταν κάνετε λόγο για «κατάχρηση και αδιαφάνεια», να είστε πολύ προσεχτικός, στις εκφράσεις σας, γιατί εμείς δώσαμε πολλές φορές εξετάσεις και μάλιστα εγώ προσωπικά εφτά φορές…»

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και σε σειρά θεμάτων, που έθεσε ως ερωτήματα η Αντιπολίτευση, όπως για τις ζημιές που υπέστη ο περιμετρικός δρόμος πάνω από την Πύλη και στην δασική περιοχή που μπορεί να αποτελέσει και αντιπυρική ζώνη, ξεκινώντας από την θέση «Ίσιωμα», έως & στο «Τζάκι», αυτό έγινε γνωστό στο ΙΓΜΕ, το οποίο κλήθηκε να δώσει λύση με διπλό στόχο, ώστε να προστατευθεί η πόλη και από πυρκαγιά κι από ενδεχόμενη κατολίσθηση.

Για το κλειστό γυμναστήριο στην Πύλη, ανέφερε πως δεν έχει χαθεί κάτι, αλλά είναι μια υπόθεση σε εξέλιξη, η οποία παρακολουθείται στενά από πλευράς Δήμου.

Αναφορικά με την αναταραχή που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων στο Κοτρώνι, με αφορμή για την θέση που κατέχει μια κτηνοτροφική εγκατάσταση, είπε πως είναι μια κατάσταση που τον λυπεί ιδιαίτερα, και θα πρέπει να λάβει άμεσα τέλος.

Για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ο Αντιδήμαρχος είπε ότι ήρθε κάποιο ποσό στην ΤΚ Περτουλίου, αποτέλεσμα της καταστροφής της Daniel, για εργασίες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα «χωματουργικά», όχι όμως και για εργασίες στον μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς αυτός ανήκει στην ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ και γι’ αυτό αναζητείται τρόπος χρηματοδότησης, χωρίς γραφειοκρατικά κωλύματα.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…