Xristaki

Την εκπαιδευτικό Ειρήνη Στέλλου – Χρηστάκη που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Ειρήνη Στέλλου – Χρηστάκη γεννήθηκε και κατοικεί στο Βόλο. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι δασκάλα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και τα τελευταία δέκα χρόνια διδάσκει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Υπηρέτησε ως διοικητικός υπάλληλος στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Μαγνησίας, ως υπεύθυνη Εισηγήσεων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) και επεξεργασίας των στατιστικών στοιχείων των σχολείων αρμοδιότητας του 2ου Γραφείου της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Παρακολούθησε επιμορφώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συντονίστρια της ομάδας αξιολόγησης στην οποία υπηρετεί. Σύζυγος του εκλιπόντος Γεωργίου Χρηστάκη, μητέρα δύο παιδιών, της Βάλιας Χρηστάκη, καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας και κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, και του Κωνσταντίνου Χρηστάκη, φοιτητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…