untitled_design_8_0

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γνωστό ότι αγαπάει τα ταξίδια και όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, κάνει μικρές εξορμήσεις στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε το Παρίσι, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη δουλειά, κάνοντας κάποια γυρίσματα για το Project Soma, το προσωπικό της brand με ρούχα, το οποίο διατηρεί μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθους της φωτογραφίες από τη γαλλική πρωτεύουσα κι εμείς, εκτός από τα όμορφα τοπία, ξεχωρίσαμε το viral σακάκι, που είδαμε παντού στις εβδομάδες μόδας και η Αθηνά συνδύασε με το τζιν παντελόνι της και λευκά sneakers. Είναι κλασικό, διαχρονικό, stylish και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα office παντελόνια της ντουλάπας σου. 

Εκτός, όμως, από το all time classic μαύρο blazer και τις αναμενώμενες εναλλακτικές του, που είναι το γκρι και το μπεζ, υπάρχει και ένα print που θα κυριαρχήσει φέτος στα basic σακάκια. Ο λόγος για το tartan print, ένα μοτίβο που μας ταξιδεύει στα preppy looks της αγγλικής εξοχής και έχει πάρει πλέον έναν διαχρονικό χαρακτήρα.

Το καρό σακάκι που έχει γίνει αυτή τη στιγμή viral είναι το checked blazer και η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει να το αποκτήσεις σε μια απόχρωση του μεταξύ του σκούρου μπεζ, του καφέ και του γκρι. Δεν πρέπει να λείπει, λοιπόν, από τη συλλογή σου.

 

Πηγή:mylife.com.cy

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…