screenshot_53

Ο  Γιώργος Πολυγένης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για άλλη μια φορά με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα, είναι ένα πρόσωπο αναφοράς για το Περτούλι και ολόκληρη της εκεί περιοχής.

Ο Γιώργος  γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Περτούλι του Δήμου Πύλης. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και τουριστικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, στο χώρο του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου.

Έχει σπουδάσει πληροφορική και είναι μέλος του  ΣΕΤΕΥΔΑ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων).

Με όραμα και θέληση που ταυτίζονται πλήρως με τις προτεραιότητες των αναπτυξιακών δεδομένων της περιοχής δράσης του. Έχει άποψη και προτάσεις για την ανάδειξη της βαριάς μας βιομηχανίας…. Του τουρισμού. Με ισχυρές φιλίες και χρήσιμες γνωριμίες, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα προς αυτή τη κατεύθυνση και είναι σημαντικό ο Γιώργος να αποτελέσει το «άλογο» στο άρμα του Δημάρχου Κ. Μαράβα, που θα οδηγήσει τον Δήμο Πύλης, ψηλά στον χάρτη της Αυτοδιοίκησης, εκεί που ανήκει πραγματικά.

Ο  Γιώργος αναφέρει…..«Αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω πολύ στο μέλλον του. Ενώνω  τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως θέτει στόχους και τους πετυχαίνει. Ζω την περιοχή και γνωρίζω όσο ελάχιστοι τί πρέπει να γίνει. 

Ο Δήμος Πύλης είναι «καταδικασμένος» να αλλάζει συνεχώς προς τα εμπρός. Οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε. Πρώτα εμείς να στρατευθούμε και μετά οι δημότες μας να εμπιστευθούν ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και με επιθυμία προσφοράς.»

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …