bullying-sxoleio

Το περιστατικό σημειώθηκε παρουσία 80 μαθητών δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ Κονιστρών – Συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι οι δράστες

Ένα ακόμα περιστατικό άγριου bullying από ανηλίκους σε συνομήλικό τους έρχεται στο φως, αυτήν τη φορά στην Κύμη Ευβοίας, όπου 16χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από συνομηλίκους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ένας 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ των Κονιστρών, που προκαλεί προβλήματα στο σχολείο και κυκλοφορεί με μαχαίρι μέσα στην τάξη, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον 16χρονο συμμαθητή του την ώρα που επέστρεφαν με το σχολικό λεωφορείο. Στη συνέχεια άλλοι δύο 16χρονοι που φέρεται να κάνουν παρέα με τον 17χρονο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Όταν ο 16χρονος ζήτησε τον λόγο, ο 17χρονος άρχισε να του επιτίθεται, χτυπώντας τον με δύναμη στο κεφάλι και στην κοιλιά. Μάλιστα, οι άλλοι δυο ανήλικοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να τα ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε παρουσία 80 μαθητών του δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ, και με την παρέμβαση του οδηγού που σταμάτησε το λεωφορείο, ήρθε η ΕΛ.ΑΣ και συνέλαβε τους ανήλικους, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του θύματος δήλωσε: “Το παιδί ερχόταν από το σχολείο με το λεωφορείο, κάποια στιγμή σε ένα συγκεκριμένο χωριό με πήρε το παιδί μου και μου είπε ότι έφαγε ξύλο μέσα στο λεωφορείο από ένα συγκεκριμένο παιδί και τον έβριζαν με αισχρές εκφράσεις.

Μόλις έφτασε το παιδί στην Κύμη, το πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Είχε τρέξει αίμα η μύτη του, ήταν χτυπημένος στο μάτι και στο στήθος. Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι με το δικό μου το παιδί. Ο συγκεκριμένος 17χρονος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα”.

Η ίδια τόνισε ότι έχει υποβάλει μήνυση για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι “εγώ στέλνω το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει, όχι για να φάει ξύλο”.

Πηγή:koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…