σακκας

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Παρά το βαρύ πρόγραμμα που έχει τις πρώτες ημέρες της δημαρχίας του, ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για την επίσημη ενημέρωση του σχετικά με την έκθεση του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και το Συνέδριο που γίνεται στα Τρίκαλα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών κ. Νίκος Βαλομάνδρας τον ενημέρωσε για την έκθεση με αντικείμενο την Ψύξη – την Θέρμανση –  και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που θα γίνει από 1-3 Σεπτεμβρίου στις πρώην αποθήκες του ΟΣΕ και στην οποία θα πάρουν μέρος πάνω από 50 εταιρίες και φορείς του ευρύτερου κλάδου.

Ο εκδότης του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ Δημήτρης Κρούπης ενημέρωσε τον νέο δήμαρχο Τρικκαίων για το συνέδριο με θέμα «Επενδύσεις και Ενεργειακή Αυτάρκεια στο φόντο της κλιματικής αλλαγής. – Η Θεσσαλία και τα Τρίκαλα στην νέα εποχή».

Το συνέδριο το συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Υδραυλικών και ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ την δεύτερη μέρα της έκθεσης, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, δίπλα στην έκθεση.

Ο κ. Σακκάς τόνισε πως πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία τόσο αναπτυξιακή όσο και για την προβολή της πόλης, επιβεβαίωσε την αιγίδα του Δήμου στην  προσπάθεια και υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη.

Με αφορμή την συνάντηση ο εκδότης του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ , Δημήτρης Κρούπης, του προσέφερε μία πλήρη σειρά ( και τα 8 τεύχη) του περιοδικού, το οποίο προβάλει πανελλαδικά τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία καθώς και το βιβλίο – τόμο για την ιστορία του ΑΟ. ΤΡΙΚΑΛΑ το οποίο έγραψε ο Σωτήρης Κύρμπας και το εξέδωσαν οι Εκδόσεις ΚΡΟΥΠΗ.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…