Dimarxeio Pylis

Εν «κρυπτώ» κατά πως φαίνεται, επιθυμεί το Προεδρείο του ΔΣ Δήμου Πύλης, να διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Σώματος, αφού για πολλοστή φορά δεν εστάλη στα ΜΜΕ, το ανάλογο Δελτίου Τύπου, με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος!

Ο Δήμος Πύλης, είναι η μοναδική περίπτωση στο Νομό, που δεν αποστέλλει ΔΤ, για την διεξαγωγή των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά & των συνεδριάσεων τις Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και για την διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, παρά τις επανειλημμένες «οχλήσεις» μας.

Παρόμοια ΔΤ, μας αποστέλλονται κανονικά, από τους άλλους τρεις Δήμους του Νομού και τον όμορο Δήμο Μουζακίου!!!!

Και είναι αυτά τα Δελτία Τύπου που δεν λαμβάνουμε, ενώ όλα τα υπόλοιπα μας έρχονται κανονικά!!! Γιατί αυτό;;;

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι από πλευράς Προεδρείου γίνεται σκοπίμως ή επιλογή αυτών, που θα αποκτούν μεγαλύτερη ή λιγότερη δημοσιότητα κατά το δοκούν, γιατί τότε μας δημιουργείται εύλογα το ερώτημα…«Τι δεν θέλετε να φαίνεται και να ακούγεται;;;»

Παρά τις φιλότιμες (προσωπικές ) προσπάθειες του πρώην Προέδρου ΔΣ κ. Χρ. Νάκου, όλα τα παραπάνω να αποκτήσουν μια κανονικότητα και μια φυσιολογική ροή ως ΔΤ προς τα ΜΜΕ, προς ενημέρωση των δημοτών, αυτές έπεσαν στο κενό, μετά την αποχώρησή του!!!

Ερωτάται λοιπόν η Δημοτική Αρχή….Τι σκοπεύει να κάνει επ’ αυτού;;;

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…