patentas

Ο Θεόδωρος Κουζίνας (γνωστός ως «Πατέντας»), ένας άνθρωπος με έντονη δράση όσον αφορά τους τοπικούς Συνεταιρισμούς του χωριού και που επιπλέον  διακρίνεται για την μεγάλη του εμπειρία σχετικά με τα αγροτικά ζητήματα,  έρχεται και ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμης Ευθύνης».

Η αγάπη του για το χωριό του, η διάθεσή του για προσφορά και η πίστη ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη χάραξη μιας νέας, καινοτόμου πορείας για τον Δήμο Μετεώρων, αποτέλεσαν το έναυσμα για την συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει ότι «η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί αλλά από ανθρώπους που ξέρουν , θέλουν και έχουν διάθεση να το κάνουν. Και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας από αυτούς!».

(Στη φωτογραφία διακρίνεται με τον Δημοτικό Σύμβουλο της «Δύναμης Ευθύνης» Κώστα Ράντο» )

Πάμε μαζί για τη νίκη!!

Θεόδωρος Κουζίνας («Πατέντας»)
Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Θεόδωρος Κουζίνας, είναι γεννημένος το 1967. Κατάγεται από την Αύρα  της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας , όπου και ζει μόνιμα. Είναι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών  και έχει τέσσερα εγγόνια.

Ασχολείται αφενός με τις αγροτικές δουλειές και αφετέρου διατηρεί ταβέρνα – ψησταριά στην Αύρα. 

Η εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά θέματα είναι μεγάλη καθώς  επί σειρά ετών έχει διατελέσει εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αύρας , με πιο πρόσφατη την εκλογή του ως τοπικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές  για τον ίδιο αποτελούν ένα στοίχημα, μια  ευκαιρία να συμβάλει  τα μέγιστα στην  περεταίρω εξέλιξη του χωριού του,  αφού διακατέχεται από αγάπη, πίστη και μεράκι, στοιχεία απαραίτητα για την όποια αλλαγή προς την κατεύθυνση αυτή!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…