Dusios

Ο  επί 13 ετών πρόεδρος της Κοινότητας Ανθούσας Ιωάννης  Ντούσιος, κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου, προσφέροντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, για τη δημιουργία ενός Δήμου ουραγού, ικανού να χαράξει μια νέα πορεία η οποία θα  αναδεικνύει την αξία των χωριών μας και παράλληλα θα συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του ανεξαιρέτως».

Ιωάννης Ντούσιος

Κτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Ντούσιος με καταγωγή από την Ανθούσα της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου  είναι γεννημένος το 1966. Είναι παντρεμένος και πατέρας  2 παιδιών, τα οποία σπουδάζουν ιατρική.

 Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η ιδιαίτερη αγάπη  που «τρέφει» για τον τόπο καταγωγής του, τη Ανθούσα,  αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό  που τον ώθησε να ζει και να δραστηριοποιηθεί μόνιμα εκεί, κατέχοντας κτηνοτροφική μονάδα με ζώα ελευθέρας βοσκής. Παράλληλα εργάζεται και ως δασεργάτης. 

Έχει διατελέσει  επί 4 χρόνια πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ανθούσας,  ενώ επί 20  συναπτά έτη είναι πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού  Ανθούσας.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…