Vukias

Ένας άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, που διαμένει  και δραστηριοποιείται στο χωριό του, το Κατάφυτο Ασπροποτάμου , ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Γρηγόρη Βούκια, ελεύθερο επαγγελματία , ο οποίος ασχολείται με την επεξεργασία και τοποθέτηση πέτρας.

«Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» δηλώνει, «Ο Δήμος Μετεώρων έχει τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

Γρηγόρης Βούκιας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γρηγόρης Βούκιας, είναι γεννημένος το 1977. Κατάγεται από το Κατάφυτο της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σιμιτσή.

Με το πέρας της αποφοίτησής του από την Τεχνική Σχολή Τρικάλων, με την ειδικότητα του μηχανικού αυτοκινήτων, απασχολείται αρχικά με οικοδομικές εργασίες. Το επάγγελμα αυτό διατηρεί έως και σήμερά, αλλά το έχει εξελίξει, καθώς διατηρεί μαζί με τα αδέρφια του οικογενειακή επιχείρηση στο χωριό,  η οποία επικεντρώνεται στην επεξεργασία και τοποθέτηση πέτρας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν μία πρόκληση και δύναται να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του χωριού του.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …