ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής Γρηγόρης Τόσκας κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει ότι χρήζει υψίστης σημασίας να  ενεργοποιηθεί ο κατάλληλος μηχανισμός που θα συμβάλει στην  αναβάθμιση των χωριών μας τα οποία  σήμερα είναι παραμελημένα.

  «Πρέπει να βρεθούν δίοδοι επικοινωνίας μεταξύ τοπικών  κοινοτήτων και της εκάστοτε δημοτικής αρχής ώστε συλλογικά, να καταφέρουμε να χαράξουμε μία νέα πορεία όσον αφορά την ανάπτυξη των χωριών μας αλλά και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει δώσει δείγματα γραφής ότι και ξέρει αλλά και μπορεί να το πράξει!»

Γρηγόρης Τόσκας

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Γρηγόρης Τόσκας κατάγεται από την Αγία Παρασκευή της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου. Είναι γεννημένος το 1982 και παντρεμένος με την Αθανασία Κατσιάβα  από το Γαρδίκι με την οποία και έχουν αποκτήσει δύο αξιολάτρευτα παιδιά.. 

Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ Τρικάλων στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μετά από την αρχική  εργασιακή  του πορεία στον ιδιωτικό τομέα, ακολουθεί το όνειρο του και το 2008, μπαίνει στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας,  στην οποία και υπηρετεί ενεργά έως και σήμερα.

Όντας άτομο δραστήριο,  το οποίο χαρακτηρίζει η  αγάπη για το χωριό και τον τόπο του, δεν άργησε να ασχοληθεί ενεργά με τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στα οποία συμμετέχει ανελλιπώς…

Από το 2014 σε ηλικία μόλις 32 ετών οι συγχωριανοί του, τον εξέλεξαν πρόεδρο της κοινότητας της Αγίας Παρασκευής Ασπροποτάμου και η αποδοχή του από τη τοπική κοινωνία είναι συνεχής και αυξανόμενη εξαιτίας του σημαντικού έργου που έχει επιτελέσει έως τώρα.

Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι έχει όραμα και όρεξη να προσφέρει και είναι σίγουρος ότι δίπλα στον Λευτέρη Αβραμόπουλο, ανοίγονται δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του  ορεινού όγκου και της πόλης της Καλαμπάκας, με σκοπό την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων καθώς και την ανάδειξη των φυσικών ομορφιών των χωριών μας!

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…