ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ

Ο Χρήστος Ράικος , ένας νέος άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα κατέρχεται υποψήφιος και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» λέει «εμπνέει με το όραμά του. Δείχνει πως έχει και διάθεση για δουλειά και ότι γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να καταστήσουμε την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια».

Χρήστος Ράικος

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Ράικος, είναι γεννημένος το 1996. Κατάγεται από την Καλογριανή της δημοτικής ενότητας Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, με το οποίο τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί τους οποίους διατηρεί αναλλοίωτους έως και σήμερα. Μετά την αποφοίτηση του από το Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, εργάζεται για τρεισήμισι  χρόνια  στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα ως υπάλληλος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Από το 2019 έως και σήμερα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.

Σε επίπεδο συλλόγων αποτελεί  ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου (Ε.Μ.Ο.) Καστρακίου και μέλος του Δ.Σ. συνδράμοντας τα μέγιστα στην οργάνωση εκδηλώσεων και πολιτιστικών δρωμένων. 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο, και είναι διατεθειμένος, με όρεξη μεράκι και πνεύμα συνεργασίας, να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να αναβαθμιστούν τα χωριά μας και να αποκατασταθούν τα προβλήματα που τα ταλανίζουν.

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…