avr4

«Στη νέα αυτή προσπάθεια συνοδοιπόρος και αρωγός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».  Ένας νέος άνθρωπος με όρεξη και μεράκι για τον Δήμο Μετεώρων. Με ευαισθησία και ενδιαφέρον για το ορεινό μας χωριό και για όλο τον Ασπροπόταμο. Για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας!», δηλώνει ο Αλέξανδρος Κίτσος , πρόεδρος της κοινότητας Χαλικίου, ο οποίος κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».  

 

Βιογραφικό:

  Ο Αλέξανδρος Κίτσος είναι γεννημένος το έτος 1980 με καταγωγή από το Χαλίκι της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου. Τελειώνοντας το λύκειο εισήλθε μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στο ΤΕΙ Λάρισας, όπου και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός. Από το έτος 2022 σπουδάζει στο Ε.Α. Πανεπιστήμιο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 

Είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού και κτηνοτροφικού συλλόγου Χαλικίου. Διατηρεί οικογενειακή παραδοσιακή βιολογική μονάδα την οποία τους καλοκαιρινούς μήνες μετακινεί στην Δρακόλιμνη Βερλίγκα, στο όρος Λάκμος, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. 

Το έτος 2014 κατήλθε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές  εκλογές με τον συνδυασμό του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος της κοινότητας Χαλικίου. Επανεκλέχθηκε πανηγυρικά στις εκλογές του 2019. «Ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων τουριστών. Το αλπικό τοπίο και η Δρακόλιμνη Βερλίγκα έχουν γίνει προορισμός διεθνής εμβέλειας» , δηλώνει ο ίδιος και συνεχίζει .. « Είμαι προσωπικά αρωγός σε μια ήπια τουριστική ανάπτυξη πάντα με σεβασμό στα βουνά μας. Ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας, αλλά διατηρώντας πάντα τα ήθη και έθιμα αναλλοίωτα».

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

“Φράγμα Πύλης”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”, στην κακοκαιρία “Daniel”

Ένα «Τεχνικό άρθρο για το «Φράγμα Πύλης» Του Θωμά Παπαλάσκαρη Πολιτικός Μηχανικός, Υδρολόγ…