Zaxaria

Ακόμη μια νέα και δραστήρια γυναίκα, η Στεφανία Ζαχαριά  εντάσσεται στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο. Η ίδια δηλώνει σχετικά:  «Είναι πρόκληση για εμένα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές» … «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο μας δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα  στην Καλαμπάκα και στον Δήμο Μετεώρων διεκδικώντας  όσα πραγματικά μας αξίζουν. Συντάσσομαι κι εγώ στο πλευρό του και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα  αυτή προσπάθεια».

Στεφανία Ζαχαριά –  Χουλιάρα 

Οικιακά

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Στεφανία Ζαχαριά με καταγωγή από την Καλαμπάκα είναι γεννημένη το 1983. Είναι παντρεμένη  με τον  Κωστή Χουλιάρα, με καταγωγή από την Αηδόνα Καλαμπάκας, με   τον οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Εβίτα.

Μετά την αποφοίτησή της από το  ΤΕΕ Καλαμπάκας, στην ειδικότητα Οικονομίας και Διοίκησης και στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Ξενοδοχειακών Μονάδων απασχολείται για αρκετά χρόνια σε επιχειρήσεις της περιοχής μας σε αντικείμενο που άπτεται του αντικειμένου της.  Ακολούθως εργάστηκε σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών  τόσο στην Αθήνα όσο και μετέπειτα στην πόλη της Καλαμπάκας. Παράλληλα με την εργασία της, η συνεχής ανάγκη της για επιμόρφωση την ωθεί στην απόκτηση του Πτυχίου των Επαγγελματικών Πωλήσεων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν μια συναρπαστική πρόκληση , και το έναυσμα που την ώθησε να πάρει μέρος σε αυτές  είναι η εμπιστοσύνη που της ενέπνευσε το πρόσωπο του Λευτέρη Αβραμόπουλου και η πεποίθηση ότι συμπορευοντας μαζί του δύναται να επιτευχθεί η απαρχή μια νέας εποχής, καινοτόμας,  αισιόδοξης  και πρωτοποριακής  για τον Δήμο Μετεώρων!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…